Info og fordele

Et nyt sponsornetværk har set dagens lys i Horsens - ACalliancen.dk. Netværkets formål er at være med til at sikre et større økonomisk fundament til at drive en Superligaklub i Horsens. Netværket er stiftet af 3 lokale organisationer LO Horsens Hedensted, 3F Horsens og omegn og Horsens håndværker og Industriforening.  Men det er ikke de 3 organisationer der skal eksponeres – men Byen, AC Horsens og de virksomheder og organisationer som ønsker at være med. Ideen til ACalliancen.dk blev til pga. af en undren over, at spillere på AC Horsens superligahold ikke alle havde trykt reklame på maven. Men et opkald til AC Horsens kastede lys over sagen – der var ikke en samlet trøjesponser. Derfor blev de solgt enkeltvis fortæller Hans A. Sørensen. Vi, (Hans A. Sørensen fra LO og Jesper Grubbe Møller Fra Håndværker og Industriforeningen) der kender hinanden fra bla. bestyrelsesarbejdet i Business Horsens, gik i tænkeboks. Resultatet er ACalliancen.dk.

Tanken er, at virksomheder og organisationer går sammen om et sponsorat under ACalliancen.dk. De medvirkende virksomheder får eksponering på AC Horsens og ACalliancens hjemmeside samt Facebook. Sammen med billetter til kampe og øvrige fordele til de deltagende virksomheder. Dette er ikke et VIP-Program med VIP-fordele. Hvis vi kan opnå den sideeffekt, at vi får flere tilskuere til hjemmekampene vil vi være meget glade, siger de to initiativtager. Der vil ud over sæsonkort og eksponering til deltagerne være en række fælles arrangementer i løbet af sæsonen. ACalliancen.dk udspringer af den Horsensianske ”vi løfter i flok” kultur. Så nu er det bare i gang med løftearbejdet smiler de.

ACalliancen.dk er skudt i gang ved at initiativtagerne har lagt pengene til mavereklamen på de 9 trøjer der ikke var solgt resten af sæsonen. I alt minimum 12 kampe. Startskuddet lød i lørdagens kamp mod Sønderjyske. Og hvilken start – med Tobias Arndals mål til 2-2 iført en ACalliancen.dk trøje. Det var flot udtaler Jesper Grubbe Møller.

Vores mål er at indsamle 1 million om året til AC Horsens i 2018, 2019 og 2020. Man kan deltage ved at bidrage med beløb fra 10.000 til 25.000 kr. om året i 3 år.

Kontakt os for mere info

bubble